+31 (0)20 612 2597 info@snelkliniek.nl

De Snelkliniek

De snelkliniek is een kliniek gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Vondelstraat 74. De kliniek waar iedereen zich kan testen op het coronavirus. Wij bieden zowel voor particulieren als voor bedrijven de mogelijkheid om zich te laten testen. Onze locaties zijn voorzien van BIG gekwalificeerd personeel.

COVID-19 testen

PCR Test

 

PCR test (NAAT)

Er wordt met een wattenstaafje (swab) wat slijm uit neus en keel gehaald. Dit wordt vervolgens naar een laboratorium gestuurd en verder onderzocht. De PCR test is bijzonder betrouwbaar en toont ook kleine hoeveelheden genetisch materiaal van het coronavirus aan. Daarom wordt deze coronatest wereldwijd gezien als de gouden standaard. De verwerking en analyse van de PCR test kost echter tijd en is afhankelijk van een extern laboratorium. De geschatte wachttijd op de uitslag duurt gemiddeld 1 dag. 

PCR Speekseltest

Er hoeft er enkel te worden gespuugd. Deze test is daarom ook zeer vriendelijk voor kinderen en volwassenen die liever geen stokje in hun neus of keel willen. 

Coronatest Certificaat

Indien u een reisverklaring nodig heeft vragen de meeste landen een PCR test met een officeel coronatest reiscerificaat. Wanneer de uitslag negatief is ontvangt u van ons een officieel reiscertificaat.

Let op: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om aan de eisen van het door u te bezoeken gebied te voldoen. Houdt tevens rekening met de geldigheidseis van de COVID-19 vrij verklaring die per land wordt gesteld.

 

Antigen (Antigeen) sneltest

Een antigeen test kan het virus goed aantonen. Dit kan indien het virus genoeg aanwezig is, meestal is dit ongeveer na 12 uur van de klachten. Let op: Indien u geen klachten heeft kan het zijn dat de test negatief is, in dit geval kan de test onterecht negatief zijn. In het geval van geen klachten en het uitsluiten van het corona virus kan er beter een PCR test worden gedaan.

Antibody (Antilichaam) sneltest

Met een antibody test controleren wij uw bloed door te zoeken naar antilichamen, die kunnen aantonen of u in het verleden een infectie heeft gehad met het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Antistoffen zijn eiwitten die helpen bij het bestrijden van infecties en die bescherming kunnen bieden tegen het opnieuw krijgen van die ziekte (immuniteit). Antilichamen zijn ziektespecifiek. Anitlichamen zijn aanwezig in het bloed na ongeveer 1,5 week.

 

globe
antibody
virus

          Algemene voorwaarden

          Kwaliteitsborging

Maandag - Zondag 

Vondelstraat Locatie: 8:00 – 17:00

Novotel Locatie: 8:00 –17:00

IBIS Central Locatie: 8:00 – 17:00

STUUR ONS EEN E-MAIL

info@snelkliniek.nl

TELEFONISCH CONTACT

+31 (0)20 612 2597 

foto voorkant snelkliniek scaled